Beoordelingen van De Griek Beuningen

Recente recensies van De Griek Beuningen

4 sterren na 515 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd goed, bezorging liep alleen even fout door een opengesprongen bakje rijst in champignonsaus. Dit hebben jullie echter snel hersteld zodat we zonder veel vertraging aan tafel konden.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bedant Pascal

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker ,optijd bezorgd en een vriendelijk bezorger!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker op tijd .

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag eten besteld. Werd maarliefst 2.5 uur later bezorgt. Kreeg een mail dat het om 19.00 uur bezorgt zou worden. Om 20.00 uur gebeld en kreeg als antwoord dat ze het ontzettend druk hadden en dat ze zo snel.mogelijk zouden komen. Het was bijna 20.45 uur. Vindt het niet erg dat het druk is maar probeer wel een realistische tijd aan te geven hoe lang het gaat duren. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk. Alles werd warm geleverd, was met zorg bereid, en we hebben genoten. Enige minpunt was de wachttijd, om 18:00 besteld. Zou om 19:30 geleverd worden, uiteindelijk was het er om 20:30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vooral de gyros en de bifteki is heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte bezorging en vriendelijke bezorger!!!! en weer een lekkere warme maaltijd! ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben het zelf afgehaald omdat we buiten het postcode bezorg gebied wonen. Alles was goed ingepakt zodat het warm bleef. Thuis heerlijk gegeten. Onze complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed Alleen de bezorging was 45 minuten later als de afgesproken tijd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en altijd lekker eten.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, helaas tijd van bezorging niet ivm kleinkind was dit belangrijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en mooi op tijd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker en op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!! En heerlijk op tijd bezorgd !👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden allemaal de rijst echt niet lekker. Niet zoals we gewend zijn zoals bij de Griek. Dun en smaakloos. De friet was helaas behoorlijk zacht. Gyros had fijner gemogen en wat minder vet. De Souflaki was aan de droge kant. De koolsalade was behoorlijk zout. De bifteki was gelukkig wel erg lekker... Eten was helaas ook behoorlijk koud. Ook zat de door ons bestelde Dolmadakia er helemaal niet bij....

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lekker warm keurig op tjjd helaas geen sausjes bij de schotel.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mag warmer zijn bij aankomst. Evt vervoeren in warmhoudtas. Ditbis de derde keer al dat het niet echt warm is. Is jammer want de smaak is uitstekend!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. Ontbrekende deel zou nog nabezorgd worden, maar is niet ontvangen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat vlees lauw was Alles was goed verpakt En het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super goed. Had ietsje warmer gekund misschien. Maar verder heerlijk. Volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere gyros schotel !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was heel droog, veel vet stukken en rijst dreef helemaal in de saus. Kwaliteit gaat erg achteruit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen jammer dat het niet echt warm meer was.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel iets te laat maar het was het wachten waard. Het was weeer heerlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd , smaak is ook héérlijk. De knoflook saus vinden wij niet lekker daarom had ik gevraagd deze om te ruilen voor tzaziki . Ook extra frietje besteld maar deze zat er niet bij helaas.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer overheerlijk en mooi op tijd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer lekker gegeten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een haar in de salade van mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd echt top

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd toppie!!!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! De frieten waren krokant en het vlees was mals. Ook de gyros was lekker grof en knapperig.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Maar wel bijna koud bij aflevering. Erg jammer!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij is altijd goëd. Bestelling ook snel

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag voor 2 personen een schotel besteld. Vlees was perfect gegrild en de service was top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En mooi op tijd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer perfect behalve de gyros. Er zat totaal geen smaak aan, jammer! Nog nooit meegemaakt trouwens,normaal gesproken is de gyros heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het prima, maar deze bestelling was wel heel erg afgeraffeld. Halve porties en missende producten. Rijst was 1eetlepel, pita was vergeten en dan ook nog eens bij alledrie de bestellingen. Waarschijnlijk een drukke dag, nieuwjaarsdag, maar echt een teleurstelling

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht bereikbaar en slechte communicatie, zodat het niet goed geleverd is.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd zoals afgesproken. Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en correcte bezorging op de aangegeven tijd.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipte bezorging!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was iets te laat ondanks dat het meer dan 2 uur van te voren besteld was. De schotel miste de rijst, ook geen pita meer wat er voorheen wel bijzat. Ook was het niet echt warm meer. Gyros wat flauw de rest van het vlees prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Goede waar voor je geld. Zullen we beslist vaker doen.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgt, en heerlijk gegeten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en heerlijk gegeten!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging was weer top zoals altijd. Tot snel weer 👍

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm. Smaak redelijk maar vleesgerechten vlak van smaak. Porties aan de kleine kant. Weinig frites die erg zout was. Mijn vrouw en ik hadden voldoende. Onze beide puberzonen hadden samen nog wel 1 mix grill schotel op gekund. Echt te duur voor dit geheel. Bezorging ruim half uur later dan opgegeven, terwijl 1,5 uur van tevoren te hebben besteld. Er werd vooraf wel netjes gebeld dat het n kwartiertje later werd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was afgekoeld wat ik jammer vind omdat de kwaliteit zeer goed is . JAMMER GR FAM STEVENS EWIJK

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de smaak goed. Echter was het eten niet goed warm meer. Dit komt denk ik door bezorging op de fiets en tas aan de hand ipv een warmhoudtas/bak. Dit was helaas een minpuntje.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en ruim op tijd geleverd thanks en tot de volgende keer

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smakelijk . Groenten heerlijk Varkenshaasje beetje te gaar.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en snelle levering. We love greek food!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Tijd van leveren was bijna op de minuut getimed. Kortom..... zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lkkr.Is voor herhaling vatbaar.Levering was ook top, goed service 👌🏼👌🏼

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, niks van te zeggen. Maar ik had om 17.30 besteld, de eerste mogelijkheid voor bezorging was 18.15. Kon ook kiezen voor zsm, dus dat gedaan maar dan ga ik er vanuit dat er uiterlijk 18.15 wel bezorgd wordt aangezien ook sowieso voor die tijd gekozen kon worden. Uiteindelijk werd mijn bestelling om 18.55 bezorgd.. De volgende keer kiezen we voor de optie Afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd half uur te laat geleverd Wel vriendelijke jongen Vlees was droog!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de koerier de bestelling mee had genomen. Het vlees was daardoor afgekoeld. De hoeveelheid giros was te mager. Jammer.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker, op afgespreken tij klaar en goed verzorgd. Tot de volgende keer !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker en genoeg. Deze keer zaten er alleen geen broodjes bij.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en ruime porties.Bezorging precies op de aangegeven tijd.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij De Griek besteld, gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We bestellen graag bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet op tijd, maar dit hebben ze netjes doorgegeven. Lekker vlees, goed gekruid, ruim voldoende. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service Prima eten, helaas teveel zout!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , goed warm en met zorg en op tijd bereid

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je 4 dingen bestelt voor 4 personen en krijg je maar blikje cola het eten was prima top

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en warm! Correcte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.40 een bestelling doorgevoerd, om 18.30 te bezorgen. Om 19.15 kreeg ik de mail dat het onderweg was echter was het om 20.00 nog niet afgeleverd. Na 3 keer bellen werden we aardig aan het lijntje gehouden dit was een zeer slecht service, ook het meisje aan de telefoon deed er heel luchtig over en had weinig kennis van zaken. Op deze manier kan je niet me je klanten omgaan, ik zal deze zak op deze manier niet promoten/adviseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, het enige wat ontbrak was het drinken maar dat vonden we niet super erg.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en vlees was lauw en de bestelling 1 uur en 15 minuten later dan besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur kwam eindelijk onze bestelling. Moesten hier zelf achter aan bellen, leek alsof ze de bestelling vergeten waren. Gelukkig maakte het eten een hoop goed, het was weer heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar jammer genoeg 75 minuten later ontvangen dan afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten is goed was mijn 1e keer hier daarom niet gelijk zeer goed. Maar ga hier zeer zeker vaker bestellen 😋. Bezorging een half uur later dan gepland waardoor het eten ( waarschijnlijk) kouder / minder warm was. Vandaar 3 sterren voor de bezorging.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed eten !

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was netjes verzorgd

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel voor 2 personen besteld. We hebben er heerlijk van gegeten. Vooral de gyros vonden we heel lekker. Ruim voldoende ook!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was afgegeven op het verkeerde adres nu moest een oudere manuit een andere straat met zijn rollator ons het eten komen brengen toen wij daar over belde werd er alleen gezegd dat het doorgeven werd en nog niet eens sorry toch een beetje jammer

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar helaas koud bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit is op zich goed. Moest alleen bijna 40 minuten langer wachten dan door De Griek opgegeven. En toen het er was was 1 gerecht niet conform onze vraag (gyros mèt ui ipv d gevraagde zónder ui). Zal ik er nog een keer bestellen? Ik denk het niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling ging wat mis, kreeg niet wat we besteld hadden. Maar is na telefoontje is het goed opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was 10min later dan aangegeven maar de bezorger was erg vriendelijk en bood gelijk zijn excuus aan dat ze wat te laat waren. het eten was lekker en goed warm. Top weer!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er goed eten. Super lekker. Levering kan beter..

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde erg lang, 50 min langer dan gepland. Organisatie zag er niet heel soepel uit. Eten was wel erg lekker.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1800 uur besteld kwart voor acht mijn bestelling binnen. Zo jammer want we zijn echt fan doe iets aan berichtgeving of capaciteit. Zou jammer zijn als op die manier klanten weggaan.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste de Griek. Het eten was prima. Bezorgtijd 19.00 uur opgegeven en om 19.30 nog niks...gebeld naar jullie en het antwoord was ' De bestelling gaat nu de deur uit' bestelling om 19.45 uur ontvangen. Kreeg om 20.00 uur een email dat de verwachte bezorgtijd 20.00 uur is, beetje apart. Eten was verder prima, het gratis blikje cola cola light smaaktte vreemd, ik keek aan de onderkant, houdbaar tot mei 2020... Groetjes

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het online besteld 18.30 als tijd om op te halen Stond al klaar bij binnenkomst Waarschijnlijk al een tijdje want het was koud bij thuiskomst Wonen op 2 minuten rijden Smaak was verder prima en ook ruim voldoende Jammer dat het koud was

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Op tijd. Alleen geen wisselgeld bij zich.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Grieks eten... Goede kwaliteit en lekker. Heb alleen het idee dat je de ene keer meer krijgt dan de andere keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De grillschotels waren heerlijk. Alleen de lamskoteletten waren erg klein en daardoor voor 5 stuks erg duur. Plus in vergelijking zat er weinig saus en friet bij.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was mooi optyd , we hadden 2 kalipso mix grill was weer perfect ,had alleen iets warmer mogen zijn. echt een aanrader

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en lekker vers

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual.. Om je vingers bij af te likken

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zijn de frietjes de laatste 2 keer tegen gevallen. Ze waren erg hard en ik had bij opmerkingen doorgegeven dat we de friet zonder zout wilden maar er zat toch zout op. Het vlees was ook een beetje droog. De bezorging ging heel snel dus dat is top! Regelmatig besteld en altijd tevreden geweest dus hoop dat de frietjes volgende keer weer vers zijn

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was koud en slap was jammer!! Spare ribs en spiesjes waren prima Gr T van Gemert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was precies op het tijdstip. Het was heerlijk maar de friet was koud, dat was jammer. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar het kwam 40 minuten later dan aangekondigd en pas nadat ik nogmaals gebeld had. Beetje slordig, maar zoals gezegd lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat isniet erg maar ruim een halfuur is vervelend

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt weer heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en op tijd bezorgd

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heeft het leveren van onze bestelling 2,5 uur geduurd. Dit was met 4 kleine kinderen echt te laat eten. Heel jammer maar het eten was wel goed.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de bestelling al om 16.15 uur doorgegeven voor 17.00 uur. Om 18.05 u maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef, die moest toen nog klaargemaakt worden en zou zo gauw mogelijk bezorgd worden. Om 19.00 uur stond een hele vriendelijke jongen met mijn bestelling aan de deur zijn excuses te maken. Binnen aangekomen, bleek mijn bestelling incompleet dus weer gebeld. Half uur later werd de rest bezorgd door dezelfde vriendelijke knul, die zich zo stond te verontschuldigen voor de fouten. Knul kon daar niks aan doen vond ik, binnen in het bedrijf moeten ze het beter regelen. Maar het eten smaakt zoals altijd voortreffelijk!! Is ook de eerste keer dat het zo mis is gegaan met het tijdstip van bezorgen en incomplete bestelling!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 5uur te bezorgen over zessen pas gebracht na een telefoontje om half zes

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen heel erg jammer dat de bestelling 1 uur en 45 minuten later geleverd werd dan de aangegeven bezorgtijd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 17.30, bezorgtijd 19.15. Om 20.00 gebeld dat er nog steeds niks ontvangen is. Om 20.20 bestelling ontvangen. Eten niet warm, saus loopt uit de bakjes, friet is slap. Ik had wel beter verwacht voor dit geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Wel ruim half uur te laat. Maar ach, er zijn tegenwoordig ergere dingen. Overigens wel een zeer nette en attente bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 besteld, mail gekregen dat het om 18.20 bezorgd zou worden. Om 19.05 gebeld waar het bleef,... het was druk. Waarom dan niet even mailen of bellen?? Om 19.40 werd het uiteindelijk afgeleverd. Eten lauw/koud. Friet slap. Dus dit was voor ons de laatste keer dat we hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje te laat ca 15 a 20 minuten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam uur later dan verwacht beetje jammer, kip pita viel erg tegen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een uur later dan besteld maar het was ook niet wat ik besteld had. Ik bestelde van de schotels Bifteki maar kreeg een schotel met vier kipfilet

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang. De friet was helemaal uit de zak gevallen en er ontbraken saus bakjes. Deze hebben we nu alsnog op moeten halen, terwijl je niet voor niets voor bezorging kiest (wat geld kost).

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over kwaliteit, en hoeveelheid de bij geleverde pattat had iets minder zout gemogen maar dit is ieder zijn smaak. Verder toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten geweldig .

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is altijd prima maar vandaag bij 40min te laat en het was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was niet echt warm meer kwam door te trage bezorging, 11 minuten over 18:00 kreeg ik bericht dat bezorger onderweg was kwart voor 19:00 waren de maaltijden er

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat we bestellen waarbij de vorige keer het eten top was. Bezorging duurde lang wat niet vreemd is voor een zaterdag maar daarbij was het eten bijna koud. Toetjes waar ik €8,- voor heb betaald WAREN OVER DE DATUM. Na 20:00 uur bellen heeft blijkbaar geen zin want er wordt toch niet opgenomen

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uur later gebracht dan afgesproken. Drukte als excuus, geen enkele communicatie vanuit het bedrijf naar de klantover de vertraging. Moest zelf bellen en kreeg te horen dat het druk was.. na telefoontje nog 40 minuten gewacht op de bestelling, kwaliteit eten redelijk.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker zo als altijd top

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel geleverd.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht na de eerdere recensies gelezen te hebben duurde het ruim een uur tot de bestelling arriveerde. En het gratis blikje cola zat er niet bij. Dit lees ik helaas vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en op tijd geleverd top

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles lekker behalve de friet, oud vet niet te eten

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!! Vandaag weer bestellen :-)

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaat over de bestelling geplaatst om 1530uur op zondag 6 september jl. Bezorgen om 1800 uur. Uiteindelijk om 1840 maar eens gebeld,het was druk etc etc. Bestelling was nog niet helemaal klaar, geen excuus of wat dan ook gehad. Pas rond 1910 uur kwam de bestelling met niet goed afgedekte schotels waardoor de halve maaltijd koud was. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt, op de èèn of andere manier lukt het niet goed te plannen als het druk is en maakt het dus ook niet uit of je al ruim van te voren besteld. Dit was voor ons de allerlaatste keer dat we hebben besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 gevraagd. 19.00 gebeld, zou met 10 minuten weg rijden. 19.30 weer gebeld. Ja hij is er bij. Staat er vervolgens een knaap voor de toegang op een gewone fiets. Die 20 minuten dat hij dr over gedaan heeft, deed het eten niet veel goed. Koude friet, slappe vochtige broodjes, en een warm blikje cola.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb om half 3 smiddags de bestelling gedaan voor 6 uur. Om half 7 hadden we nog niks en hebben we gebeld. Uiteindelijk werd het om 5 voor 7 gebracht. Erg slordig en dit gebeurd tegenwoordig bijna altijd. Normaal zijn ze ong 10 a 15 min te laat, maar dit was niet normaal. We houden er rekening mee dat het eten ong op de tijd komt die we aangeven. Nu moet iedereen wachten tot het eten er is, ook kleine kinderen. Niet netjes. Wij bestellen regelmatig bij hen, maar ik heb niet het idee dat ze het zo erg vinden als er een slechte revieuw is omdat ze het zo druk hebben. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was blijkbaar erg druk. Bij bestelling werd een bezorgtijd van 1 uur aangegeven. Na 1,5 uur zelf gebeld en kreeg te horen dat ze er mee bezig zijn ivm drukte. Na 2 uur werd het bezorgd. Overigens prima eten! Fijn dat jullie het zo druk hebben, en sinds kort dagelijks een promo mailtje sturen. Maar zorg er dan wel voor dat je de drukte aan kunt. Informeer je cliënten als de bezorging uitloopt.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een uur later dan afgesproken tijd die we doorkregen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat we vorige keer een super bestelling hadden, ging het deze keer helemaal mis. Ik had om 15.30 eten besteld voor 18.00 uur. Om 18.30 maar eens gebeld waar het bleef. Was het eten nog niet klaar en de bezorger Nog niet onderweg. Geen belletje of mailtje van gehad dat het later zou worden. 18.45 was hij er eindelijk. Toen we wilden beginnen bleken we de verkeerde bestelling te hebben gekregen. Ik had 2 x kalipso mixgrill voor 2 personen besteld en kreeg 4 x broodje shoarma met friet. Terwijl mijn bon aan de zak geplakt zat. Het was dus zeker niet de fout van de bezorger. Meteen gebeld. Bezorger was schijnbaar nog niet op volgende adres en moest terugkomen om het eten om te ruilen. Dat hebben we provisorisch ingepakt en aan hem meegegeven. Ik weet niet of hij het zo naar de volgende besteller heeft gebracht. Maar helaas was door de lange duur het eten ook half lauw en lang niet zo lekker als de eerste keer.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet niet geleverd, gratis drankje niet erbij geleverd. Gebeld, ze zouden de friet nabezorgen, alleen niemand meer gezien.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gyros broodjes. Ga er in de toekomst meer halen.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker van smaak. Het was niet superheet meer. Maar ook niet te koud. En ruim voldoende qua hoeveelheid.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima als altijd

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en het eten was heerlijk .

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee maanden geleden voor de eerste keer besteld. Vlees was super lekker gekruid en goede smaak. Net alsof je bij de Griek zelf zat. Gisteren voor de tweede keer besteld. Het vlees was gigantisch zout en een waterige smaak. Een totaal tegenovergestelde belevenis als de vorige keer.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal prima

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling deze keer erg slecht. De friet was rauw. Was niet lekker. Ben dit niet gewend want het is normaal gesproken een feestje om eten van jullie te bestellen. De blessuretijd was 1,5 uur. Vond het best lang duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de friet was iets te hard gebakken maar we hebben heerlijk gegeten en is voor herhaling vatbaar

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd en netjes bezorgd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De leuke bezorger kwam een half uur eerder dan verwacht. Eten was heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een half uur te laat bezorgd. dan moet je een marge in je site plaatsen.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst hier gegeten maar voor herhaling vatbaar was super lekker en genoeg

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 45 minuten later dan afgesproken en was koud

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur voor bezorgtijd besteld en toch nog ruim een half uur later pas bezorgd

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk! Bestelling was later als de bedoeling was, maar daar werd netjes over gebeld.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De fooi die je online betaald gaat niet naar de bezorger maar verdwijnt in zijn eigen zak! Diep triest 🤮🤮🤮

Reactie van De Griek:Niet alle (nieuwe)bezorgers weten dat we daar mee gezamelijk iets leuks mee gaan doen...dit had men na moetten vragen...Mvg Team De Griek Take Away

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mevrouw,mijnheer,Bij de bestelling had ik gevraagd glutenvrije bestellingen apart te houden,echter naar mijns inziens is dit niet gebeurd.Alle vlees zat door elkaar.Dit ben ik niet gewend van jullie.Vriendelijke groeten Toos van Munster Wanmolen 23 6641xl Beuningen

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk weer prima in orde

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, gyros heerlijk en friet goed gebakken.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer,dat de knoflook saus niet goed is,voor de rest altijd goed eten😊

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry , wij vinden het eten heerlijk ook nooit problemen gehad maar gister bestel ik een schotel met boerensalade die ik helaas niet gekregen heb en het was een half uur later dan wat jullie zeiden en de folie over het vlees was open. Jammer niet gewend van jullie.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je besteld gehaktballetjes in tomatensaus en je krijgt het in een soort jus. Bel je erover dan kan je het komen om ruilen terwijl ik 2euro bezorg kosten heb betaald

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , smaakvol op goede temperatuur en genoeg. Gevraagd om 18 uur te leveren uiteindelijk iets na half 7 gebracht. Bezorger was correcte jongeman

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Er was met de bezorging wat misgegaan (lekken tzaziki). Gemeld en binnen no-time stond de bezorger met een nieuw bakje. Klasse!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 calipso schotels laten bezorgen schotels waren perfect en bezorging precies op afgesproken tijd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vriendelijk, niets op aan te merken!! Zou om 19.30 komen, werd om 20.30 gebracht. Een uur later dan afgesproken. Om20.00 uur gebeld, maar helaas werd er niet meer opgenomen. Blijkbaar problemen in de keuken. Hadden we graag via de mail van op de hoogte gebracht willen worden. Dan was dat duidelijk geworden. Nu eten dat we inmiddels klaar gemaakt hadden, weg moeten doen, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal toppie.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oke

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, jammer dat de aangegeven tijd niet klopte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een te verwachten drukke dag gewoon ruim op tijd bestellen, dan is je eten er rond de gewenste tijd. Eten zelf is zoals gewoonlijk super en meer dan genoeg 😃 Tipje, op de site staat nog steeds dat jullie tijdelijk gesloten zijn. Kost je wellicht klantjes😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker genoeg en goede kwaliteit. Gyros was wel iets te vochtig maar zal door het sealen komen.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en meer als voldoende! Netjes op de afgesproken tijd bezorgd! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk , alleen jammer dat het drie kwartier later was maar ja het was druk dat komt omdat het lekker eten is .

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijden zijn te lang , keer op keer ! Aangegeven bezorgen 18.15 uur, jullie geven zelf door 18.30 en vervolgens wordt het 18.45 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was voldoende voor iedereen . Precies zoals afgesproken was alles op tijd gereed. Bedankt Thomas. Je zult me zeker vaker zien,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en altijd lekker

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een bericht dat de bestelling onderweg was, 40 minuten later werd het bezorgt. Koud. Jammer.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!! En precies op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. De bezorging was, ondanks de regen, voor de aangegeven tijd bij ons.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

,zoals altijd goed en lekker

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima vlees reepjes hadden iet langer gekunt maar is mijn mening verder prima en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Zeker nadat wij zelf iets fouts hadden gedaan, is het snel en adequaat hersteld door de Griek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3 spareribs besteld. 3 kwartier te laat. Bij uitpakken bleek er geen friet en geen rijst bij te zitten. Meteen gebeld en antwoord van De Griek was dat de friet op was. Met stomheid geslagen.Daardoor niet meer gevraagd hoe het zat met de rijst. Ik heb ook geen excuses gekregen of geld terug. Ongelofelijk. Ik heb 3 x €16,00 betaald voor enkel spareribs met rauwkost zonder friet en zonder rijst. Heel erg prijzig op deze manier.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten!! Friet was op, hebben ze ergens anders gehaald en alles kwam goed warm aan, top!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd, zelfs na telefonisch contact, meer dan 1,5 uren langer dan aangegeven. En dan blijkt opeens de Gyros op te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Maar bezorging duurt elke keer weer erg lang. Uur later dan de aangegeven bezorgtijd. Rekening mee houden dus. Maar het wachten is het toch wel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros vlees was niet pittig genoeg. En de bestelling kwam anderhalf uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen .bestelling op tijd.vriendelijke courrier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten, bezorger ook mooi op tijd!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd van bestelling was meer dan een uur vertraagd, opmerking bij bestelling is niet gelezen waardoor niet gekregen waar ik om gevraagd had en bij een 1broodje gyros zat er geen uien bij. Bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed. Maar tijdstip van bezorgen is nooit op tijd. Had een tijdstip aangegeven, ruim een uur na bestellen, dacht hebben ze tijd zat, moest ik toch weer bellen na nog een kwartier gewacht te hebben. Erg jammer, dit gebeurt iedere keer, is voor mij ook een reden om niet zo vaak te bestellen ondanks dat het lekker is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt. Heerlijk bereid,mals en goed verpakt. Aanbeveling zeker waard. Wij gaan zeker nog vaker bestellen👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd uur later dan gepland (dus twee uur na gemaakte bestelling). Wel als excuus twee bakjes baklava mee gekregen. Dat vonden wij wel attent. Giros vlees was niet lekker. Niet goed gebakken, niet gekruid, zonder smaak. Smakte meer naar gekookt vlees dan naar gegrild.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Lekker zo als altijd topie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!! geen andere woorden voor!!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had warmer gekund. Tijdstip bezorging vond ik niet goed 45 minuten later dan afgesproken..

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waaren zwart de souflakie taai en Ales was koud het enigste wat goed was was de saus was het geld niet waard kom er nooit meer

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En snel bezorgd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn en zelfs frietjes waren goed.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten altijd goed maar helaas drze keer een gyros schotel waar veel stukken in zaten die nog niet gaar waren... niet gewend van de griek normaal is het altijd goed maar deze keer viel het heel erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren aangenaam verrast over de kwaliteit, de hoeveelheid en het warme eten. Erg lekker klaar gemaakt en een gratis blikje drinken erbij. Aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service,was op tijd, communicatie is prima eten lekker

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top snel maar belangrijkste ambachtelijk en over heerlijk. Mensen de van authentiek grieks eten houden en dit niet hebben gehad missen echt iets

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgd. Zeker een aanrader.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen kip een beetje droog.Eten is ruim voldoende.Wel raar dat je 1,50 bezorgkosten moet betalen als je voor ruim 40 euro eten besteld en gewoon in Beuningen wonen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger mooi op tijd en we hebben heerlijk gegeten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een goede mondelinge recensie van twee familieleden wilden we graag op zondag een bestelling plaatsen. Dat verloopt vloeiend via de website. Gelijk een mail met de verwachte aankomsttijd, een uur later. Alle begrip, het is zondag, dus druk, konden we van tevoren rekening mee houden. Echter na 80 minuten nog geen bezorging. Gebeld om te vragen wat we konden verwachten. Vaag geroezemoes op de achtergrond over de status van de bestelling met daarna de mededeling: ‘binnen 10-15 minuten is het bij u.’ Dat werden ruim 30 minuten. Lang wachten, geen probleem, maar informeer de gasten erover. De spareribs waren aangebrand, de moussaka koud/lauw. Verder wel redelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten! Echter... de maaltijd was voor de deur gezet ivm corona waarbij vettigheid op de tegel is achtergebleven. Dat was dan weer jammer.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Heramix is altijd lekker. De gyros had iets kruidiger gekunt. De bezorging was een kwartier later dan aangegeven. Dat vind ik acceptabel. Tot de volgende keer.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd.Ook glutenvrije producten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met moederdag besteld om 18:10 werd pas bezorgd om 20:55. Begrip voor eventuele drukte op een dag als deze heb ik zeer zeker maar bijna 3 uur wachten vind ik echt belachelijk. Eten verder redelijk, niet al te warm en de varkenshaas erg droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op zich prima, maar meer dan een uur later dan wij hadden besteld (na 1900u ipv 1800u). In een mail kregen wij bericht dat het 18.25u zou worden, dat snap ik op zondagavond, maar het werd veel later...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten prima,smaakvol en goede kwaliteit. Bezorging stuk minder 10 voor zes afspaak gemaakt om drukte voor te zijn . levering pas na 7 uur!!!!!! Afspraak gemaakt met kinderen ,dan is dat best vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Alleen jammer dat jullie drie kwartier te laat waren. Gelukkig belde jullie wel omdat te vertellen dat het erg druk was. Dat kan gebeuren. Verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers eten. Op tijd bezorgd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dat de bezorg tijd echt veel te lang is als je zegt 18.05 word bezorg tijd moet het niet 45 min later worden sorry

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd weer een heerlijke Griekse beleving het eten van De Griek Beuningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en 50 minuten op het eten moeten wachten. Eten was goed verpakt waardoor het lekker warm bleef en heel lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, de bezorging wat later als afgesproken maar we geven de corona de schuld en de drukte daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd goed. Van een gyros schotel kan ik 2 dagen eten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Super goed geserveerd en lekker heet.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging dik een half uur later dan gevraagde tijd. Kwaliteit matig. Niet echt om hier nog eens te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en meer dan genoeg 2 personen super !!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig verzorgd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles volgens verwachting gegaan. Lekkere schotel, duidelijkheid omtrent snelheid levering etc Zeer tevreden dus..

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een kwartier later. De rijst was omgevallen en daardoor gaan lekken. Er werd meteen een nieuwe gebracht. Eten was goed.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goed warm en precies op tijd bezorgd, aanrader

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker.. dat was het pluspunt. Het bezorgen ging rampzalig mis. Met het bestellen kon ik aangeven dat het om 18.00 bezorgd werd. Dit werd in de bevestigingsmail aangepast naar 18.35. Netjes om 18.34 mailtje dat de bezorger onderweg is. Als er om 19.05 nog geen eten is besluit ik maar te bellen.. Er is wel bezorgd hoor mevrouw.. nou niet bij mij. Ze gingen er meteen aan beginnen en dan het binnen 10 min. Klaar zijn en zou de bezorger wegrijden. Mijn man was er klaar mee en besloot het op te halen.. je raad het al.. na 10 minuten was het nog niet klaar. Na anderhalf stond het eten dan eindelijk bij ons op tafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed zoals gewoonlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur van tevoren besteld om om 18.30 uur het eten in huis te kunnen hebben. Het kwam uiteindelijk om 19.15 uur zonder dat even gemeld was dat het later zou worden. Het eten is heerlijk maar het op tijd werken en de communicatie zijn voor verbetering vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eten was heerlijk. Maar de bezorging was zeer slecht. De bestelling was anderhalf uur te laat en bij wederom een belletje zou het nog langer gaan duren gaf de medewerker aan. Uiteindelijk hebben we de bestelling zelf afgehaald. De kwaliteit van het eten is zeer goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en mooi op tijd! Top, bedankt!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden de knoflook saus niet zo lekker. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder heerlijk gegeten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was goed warm en lekker

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Sirtaki mix voor 4 personen besteld. Alleen jammer dat je ruim anderhalf uur moet wachten op je bestelling en dat ze op zo'n bestelling nog bezorgkosten moeten rekenen. Maar kom hier zeker weer terug!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds prima

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van het eten, echt de restaurant ervaring maar dan in huis. Fatsoenlijke porties, wij hebben nog wat overgehouden.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is weer prima bevallen. We bestellen vast binnenkort weer een maaltijd. Duidelijk tijdstip van bezorgen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, net als de vorige keren was het weer koud! Ook was het vlees vrij droog. We hebben het nu een paar keer opnieuw geprobeerd maar zijn telkens weer teleurgesteld, ook nadat wij hier melding van gemaakt hebben. Wij zullen jullie dan ook niet meer aanbevelen en vertellen dat jullie slechte kwaliteit leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. En het eten werd tijdig bezorg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam bijna uur te laat maar heerlijk. Eten werd niet bij de de voordeur neer gezet maar aangegeven

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs, kwaliteit verhouding en voor herhaling vatbaar. We moesten wel anderhalf uur wachten wat zeker met kinderen te lang is. Op tijd bestellen dus,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg smakelijk, mooie porties!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen bezorging duurde was lang( coronatijd)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grillschotel, vlees was heerlijk ook de tzaziki, knoflooksaus en pita waren goed. Koolsalade zat geen smaak aan en de rijst met champignonsaus was gewoon niet lekker. Jammer, besteed iets meer aandacht aan deze bijproducten of doe er een lekkere Griekse salade bij. De bezorging was een dik half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nog lekker warm !! Bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Helaas gratis drankje niet ontvangen en aan de koolsalade zat geen smaak. Ook zou de bezorger afstand nemen en het eten bij de deur zetten, dit was helaas niet het geval. Tip! In deze tijd alleen natuurlijk

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar helaas 50 minuten later bezorgd dan afgesproken, niet warm genoeg en ook de friet ontbrak. Werd wel nabezorgd, maar laat en ook niet echt warm.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en goed verzorgd, ook werd er optijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan we gewoon zijn was de frites bij de giros wat slap en de verpakking nattig. De bezorger zou ivm Coronavirus de bestelling voor de deur leggen, maar heeft het toch aangereikt. Ik heb het van de schrik aangenomen en er niets van gezegd. Het besef kwam pas achteraf. Het zal te wijten zijn aan de vernieuwde omstandigheden. Smaak van de giros was weer prima 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging eerder dan was afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er regelmatig maar het was weer super lekker zoals altijd.👍 En bezorging is altijd goed👍 Alleen ik kreeg iets ander dan dat ik besteld had ze wouden mij gewoon verrassen 😀dat geeft niet want dat was ook heerlijk👍 Rapport Cijfer een dikke 1️⃣0️⃣

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Een hele nette bezorging

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging top

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vriendelijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, enig minpuntje, friet was erg zout. Bezorging precies op de aangegeven tijd. Prima voorzorgsmaatregelen i.v.m. de Corona.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spareribs besteld met lekkere frietjes en rijst in tomatensaus. Snelle bezorging!! Wij gaan vaker bestellen!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goed bereid. Alleen jammer dat met de corona crisis de bezorger weinig er aan doet. Alle bezorg diensten zetten de tas voor je deur. Dat er geen kans is op aanraking van elkaar. En deze deed dat totaal niet.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige bestellingen zeer te vrede. Het bezorgen was 20 min eerder dan was aangegeven. Zijn zeer te vrede over jullie. 👍🏿👍🏿👍🏿

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en rum voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en snel bezorgd!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed op tijd

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten is een beetje lange levertijd...

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd bezorgd , het eten was warm, de bezorger was vriendelijk.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat mijn vraag om bifteki te doen ipv kipfilet niet gehoord is. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd klaar en daarna heerlijk gegeten. Complimenten voor de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten toppie. Maar goed dat is altijd al.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was conform afspraak en het eten was prima. De volgende keer bestellen wij zeker weer bij De Griek in Beuningen. top.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister ging er van alles mis en helaas was ook de laatste poging niet in orde. Eerst kregen we de pita's niet geleverd. Toen met sla terwijl we duidelijk vermeld hadden zonder. Toen ontbrak niet alleen de sla maar kreeg ik helemaal niks meer bij de gyros geen saus geen ui. Jammer de kwaliteit is super maar dit soort zaken gaan vaker mis.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was nog goed warm bij aflevering en netjes op afgesproken tijd. Was niet onze eerste keer, altijd tevreden. Ook over de kwaliteit van de maaltijd.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als nieuwe klant toch maar een keer proberen. Hadden bij bestelling (16.47 uur) aangegeven graag om 17.30 uur bezorgen, maar uiteindelijk was de bezorger er pas rond 18.00 uur. Hij was op de fiets met onze bestelling alleen in een open krat (was geen speciale geïsoleerde) waardoor het eten lauw tot bijna koud was. Wij zijn hierdoor teleurgesteld in de kwaliteit van het eten en zeker in de bezorging, en zullen hierom niet (meer) zo snel iets bestellen en/Of aanbevelen.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen van bestelling duurde veel langer dan oorspronkelijk aangegeven. Bij uiteindelijke bezorging was het eten lauw. Volgende keer toch maar weer zelf ophalen.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zo als gewoonlijk Bezorging 30 minuten

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd. En was hartstikke lekker.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, smaakte prima en er was voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, jammer dat het 40 minuten te laat was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten net als in een Grieks restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, helaas het drinken vergeten mee te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren als ze het gratis drankje niet waren vergeten

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect!! kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gevraagd bezorgd, maar zeker voor herhaling vatbaar

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies p tijd . Het eten was lekker en nog warm ook😊

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging op de minuut bezorgt.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel geleverd

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de vorige bezorging zeer goed en op tijd die aangegeven was. Ze er te vrede. Gr. Paul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten weer

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten en op tijd geleverd.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Super tevreden, goede maaltijd en lekker thuis eten. De maaltijd was nog goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger en keifijn dat je kunt aangeven op welk tijdstip je bezorgd wil hebben. Ook website is prima.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging!!!!!!! Lekker gegeten (wederom)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd blij met de Griek, gister iets minder het eten was lauw

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotel en snel bezorgd.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Bezorging iets later dan eerder aangegeven, maar de bezorgtijden viel niet tegen! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud omdat de bezorger het eten aan zijn stuur had hangen van zijn brommer. Gebeld en er kwam nieuw eten aan wat wel warm was. Wel ruim anderhalf uur verder...

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker warm, heerlijk gegeten

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging laat vaak te wensen over. Het tijdstip waarop je afspreekt wordt eigenlijk nooit gehaald. Dus hou er rekening mee dat het llater komt. Het eten is perfect. We hebbenb met bezorgen al wat issues gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen friet bij de bestelling. Ik heb daarover gelijk gebeld en er zou nabezorgd worden, maar we hebben niets meer vernomen.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super vlees heerlijk mals en lekker op smaak . Helemaal blij

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was voortreffelijk!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed gegeten. Precies datgene wat we ervan verwachtten. Voeg daarbij de snelle bezorging en het is duidelijk waar de sterren mee verdiend zijn.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor De derde keer besteld. De eerste keer prima. Tweede keer heel lang moeten wachten. Gisteren half uurtje later dan de aangegeven tijd en het vlees was lauw. Erg jammer. Voorlopig niet meer bestellen. Helaas . Gr Tea

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.. Goed lekker vers eten. Kan je mij snachts voor wakker maken.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima spul, zoals altijd. Thx

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging. Service top☺️

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"S middags besteld en keurig op tijd. We hebben vaak gehad dat het eten zo laat was. Nu op tijd, lekker en drankje erbij via griek besteld. PRIMA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als altijd prima, alleen weer anderhalf uur moeten wachten totdat bezorger aan mijn voordeur stond.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde langer dan 1 uur. Uiteindelijk maar gebeld om te vragen waar het bleef, was onderweg. Eenmaal aangekomen was het koud en was de gyros erg hard en taai.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima had wat warmer gekund verder ok .bezorging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weet top zo als alltijd

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde gister de Sirtaki mix schotel voor 2 personen. Deze was heerlijk! Op de juiste wijze gekruid. Ook de bijbehorende boerensalade was heerlijk! Het was zo veel dat we voor vandaag nog wat over hadden! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vrede, bezorger vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kefdakia was iets te zoutig en er zat geen stokbrood bij. Ook had ik als voorgerecht tashiki besteld dit was veel minder dan voorafgaande keren. Verder was alles weer super lekker en in orde. Ook complimenten aan de bezorgen alles was nog heet en zag er nog netjes uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd veel erachteraan bellen wanneer het eten komt, ruim 3 kwartier later als aggesproken, de keer ervoor 1,5 uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn erg tevreden over de kwaliteit en bezorging. Wat we alleen jammer vonden, we hadden aangegeven de friet zonder zout. En dat zat er erg veel op.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn erg teleurgesteld, de Griek hamert op via de site bestellen en niet via thuisbezorgd. Nou prima, gedaan besteld om 17.18 bevestigd dat het eten 18.20 komt het eten was er om 19.00 nog niet... daarnaast was de giros net aan warm! Verschillende keren al besteld hier toen positief maar nu niet blij.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alleen beetje weinig gyros tov wat we normaal gesproken krijgen 🥴. Maar altijd weer perfect eten

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd. Top!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyrosschotel. snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tijd,helaas wat minder 🤔

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en levering in Nijmegen. De aankomst was precies zoals gepland. Ik dacht dat de frietjes wel zacht en koud zouden zijn met die afstand. Maar ze waren knapperig en warm. Het vlees is prima kwaliteit en geen 2e keus. Lekker gekruid en krokant. Rijsten en salade waren tevens prima. Prima eten, ga hiet zeker nogmaals bestellen.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd erg tevreden aanrader zeker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er goed en super kwaliteit...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en netjes op tijd

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 25 minuten later bezorgd dan aangegeven

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op het eten en vond de giros niet zo lekker als ik gewend ben van jullie smaak was erg flauw

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was bijna een uur te laat. Friet was veel te zout en oud. Vlees was ook oud. Weinig tzatziki.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker !!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet gaar! Bezorging niet compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de aangegeven tijd niet na is kunnen komen. Wel netjes dat er gebeld is en toen al excuses gemaakt. Ook aan de deur nogmaals excuses gehad. Erg netjes. Het eten was weer verrukkelijk!! Genoeg voor ons allemaal, gaar en heel erg smakelijk!!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten😃😋

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoals altijd super heerlijk vers warm en overheerlijk beste Griek in de regio .

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gingen voor een kleine maaltijd maar vonden het jammer toen het op was. Ook de rest in champignonsaus was super. Het duurde wel even voor het eten er was terwijl we laat op de avond besteld hadden (20.30)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heft veel te lang geduurd. 19.23 besteld en 20.45 bezorgd. Keuze aan gevinkt zo snel.mogelijk. Erg jammer. Wel excuus aangeboden.maar daar heb je niet veel aan. Hoef geen.contact op te nemen

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vond het zeer goed dat we 6 ipv 5 lamskoteletten kregen omdat ze wat klein waren, top ! Zeker nog een keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! We hadden bij bezorgtijd zsm ingevuld en kregen meteen netjes een mail met de geschatte tijd dat ze kwamen bezorgen en rond die tijd stonden ze inderdaad voor de deur!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten Zoals altijd kwaliteit

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Probeer meer op de geleverde tijd te leveren, anders tijdstip van levering niet aanbieden.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom correct !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en goed top

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat jullie niet in Tolhuis bezorgen. Vriendelijk geholpen en lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Excellent eten. Mooie zaak. Vriendelijk personeel. Top Zaak.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk. Royale porties. Misschien goed om bij de gerechten te vermelden wat je er nog bij krijgt. Bij onze pita gratis zat blijkbaar al standaard een sausje ( misschien laten kiezen tussen knoflook en tzaziki) en koolsalade. Dat had ik er nu extra bij besteld. Maar het was heerlijk!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten Alles wat ik ooit besteld heb was perfect En ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig ..het eten is top Maar regelmatig ook erg lang wachten op bestelling zowel in de zaak als bij thuis bezorging Deze keer was t wel heel erg Plm 18.00 besteld ..zou plm 18.50 bezorgd worden Uiteindelijk werd t om 20.00 bezorgd ! Dit vind ik echr te ver gaan en weet niet of weer zullen bestellen ..... Jammer ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Zou voor ons nòg lekkerder zijn als de pepertjes vervangen zouden worden door komkommers. We komen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed top ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel Knapperige frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten,snel bezorgd!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten alleen als ik bestel staat er een afhaaltijd en na betaling is de tijd ineens 1 uur en 10 minuten later gezet. Dit besproken met jullie en jullie gaan kijken hoe dit kan👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Heerlijke mixschotel: heel lekker vlees en erg lekkere friet, salade en rijst met champignonsaus erbij ook erg lekker. En ook nog een gratis blikje drinken. Goede portie en heelvriendelijk personeel. Echt een aanrader!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn weer heel tevreden , en weer lekker gegeten!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel eerlijk, we hebben echt gigantisch genoten van het heerlijke vlees en de lekkere kruiden. Bedankt en zeker tot de volgende keer!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier inmiddels al een keer of 7-8 besteld en moet zeggen: aangenaam verrast door de constante kwaliteit. Het eten is altijd gewoon nog heet als het aankomt en de friet knapperig, daar kunnen veel concurrenten nog wat van leren. Bezorgers zijn ook altijd goedlachs en aardig. Echt een aanrader in Beuningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en uitstekende spareribs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden,was erg lekker.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Helaas was onze cola vergeten.....

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snel bezorgd

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, snelle levering, vriendelijke bezorger. En vooral het heeft weer goed gesmaakt.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima verzorgd en precies op tijd

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger, goed en lkkr eten wij bestellen volgende keer weer bij deze griek

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten, maar ruim anderhalf uur moeten wachten. Dat was helaas niet voor het eerst. En dat is erg lastig als er ook een kind mee eet die echt naar bed moet. Wel netjes gebeld en excuses overigens, maar wel vervelend.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd als je eten besteld duurt het lang als je honger hebt, maar is logisch in het weekend. Ik zou een stokbroodje om in de tzatziki te dippen lekker hebben gevonden erbij. Verder weer prima gegeten en veel te veel zoals het hoort bij een Griek, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed alltijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. We hebben nauwelijks moeten wachten. Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, was ruim genoeg voor 2 personen, patat was goed knapperig, en het vlees lekker mals en gaar!! Echt een aanrader als je even lekker wil eten maar niet wil koken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, snelle bezorging.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service!!! en zoals gewoonlijk keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten bij de griek! Alleen hadden we ook die griekste feta dip bij jammet dat je er niks bij krijgt om mee te dippen veder altijd goed eten! :)

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goed warm en heerlijk vlees

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel geleverd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel eten! :)

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een sirtaki mix speciaal voor 2 personen het vlees was heerlijk. maar vonden het heel erg duur voor wat je krijgt. wij kregen vlees friet en een boerensalade dat was het. Er zat geen rijst of tzatziki of knoflooksaus bij en dat voor 32.90 en dat is jammer.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles tot in de puntjes verzorgd!! heel tevreden !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel droog vlees en ze waren veel te laat geen aanrader

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites mag wel wat knapperige. Verder erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

goed en genoeg

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Warm, smakelijk gewoonweg geweldig! Tot de volgende keer!!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een paar keer besteld en het is steeds lekker en nog goed warm als het bezorgd word. De bezorging is ook steeds op tijd,zelfs nog iets voor de tijd die ze aangeven. Top,we zullen daar zeker blijven bestellen

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!! En keurig optijd.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de Website. Prima service en het eten was erg lekker! Er is alleen geen optie ‘pinnen’ bij het aangeven van de manier van betalen op de site. Wij gaan in de toekomst zeker nog eens bestellen.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en netjes binnen de tijd bezorgd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Meer dan voldoende, versproducten proef je direct, goeie kwaliteit, zeer hartelijk welkom bij de afhaal. Zou wel mooi zijn als er in de toekomst nog iets van Vis op de kaart komt. Wij hebben in ieder geval heerlijk gegeten!!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk griekse maaltijd! De mix van verschillende toetjes is ook een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correct!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker maar de bifteki vond ik dit keer echt te rauw van binnen.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier heerlijk. Goede kwaliteit, vers en smaakvol.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, vlot bezorgd vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer. ??????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!!! Mooi op tijd!!! service top !!!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden. Altijd heerlijk en genoeg. Ook luisteren ze naar onze wensen zoals wij geen knoflooksaus lusten krijgen wij tzatzikki ervoor. Top

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten op mijn verjaardag , top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een prima schotel. Tijd van levering liep iets uit.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima! correcte bezorging op de aangegeven tijd en nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide items prima!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Snel bezorgd.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis blikje fris was helaas er niet bij geleverd. Het eten was weer goed en warm geleverd.

Reactie van De Griek:Beste klant, Hierbij bieden wij onze excuses aan. Bij uw volgende bestelling kunt u dat aangeven onder opmerkingen, dat u nog 1 drankje tegoed hebt. Dan zorgen wij dat het alsnog goed komt. Nogmaals onze excuses, hopende u hiermee tevreden te hebben gesteld. Thomas Dratzidis De Griek Beuningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, lekker, snel en vriendelijk bezorgd. Top!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten. Goede kwaliteit en netjes verpakt.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde al bijna een uur. Maar toen werd er gebeld dat het nog langer duurde. Het eten was verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, zoals gewoonlijk!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via mail werden we geïnformeerd wanneer de bezorging zou komen. Even later werden we gebeld door een medewerker dat de bestelling 10 a 15min later zou bezorgd worden. Tevens kregen we van de zaak gratis een bakje salade voor het ongemak. De bezorger was vriendelijk en verondeschudig zich dat de bestelling later was geworden. Wij zijn zeer te vrede over deze zaak, en zullen zekker vaker een bestelling laten bezorgen. Ga zo door!!! ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig lekker eten en prima bezorging.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil eigenlijk 3,5 ster geven, maar die optie bestaat niet. We hebben souvlaki besteld en die werd al heel snel door een hartelijke bezorger afgeleverd. De varkenshaas was ietsje te droog en had nét wat sterker gekruid gemogen, maar was verder prima. Een mooie 7 wat mij betreft!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd netjes op tijd bezorgd en heerlijk. Ze waren jammer genoeg dit keer tzaziki vergeten .

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en makkelijk te bestellen via de telefoon.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend. Kwaliteit van het eten, de snelheid waarmee het geleverd werd, de gebruikersvriendelijkheid van de site, alles klopte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima prijs-kwaliteit. Voortgang van de bestelling goed te volgen.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect mooi op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten keurig op tijd geleverd. Heerlijke sausen erbij. Salade was heerlijk. Friet nog lekker. Rijst ook voldoende erbij. Kortom ik vind het een aanrader. Vlees was zeker niet droog. Vlees was mals en zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal TOP!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht, snel bezorgd!