Reviews from De Griek Beuningen

Recent reviews

4.0
Anja van den Dungen
3 July 2024
Sander
1 July 2024

Broodjes Gyros waren top. Smaakt naar vaker en meer. Het is alleen erg spijtig dat jullie op ons adres niet bezorgen in Wijchen (Graafseweg 683, 6603 CE), daar waar jullie wel op diverse andere plekken bezorgen die gevoelsmatig zelfs nog verder weg liggen. Iets om eens te bekijken?! Groet Sander

Stanley
30 June 2024

Was zoals altijd weer heerlijk, de souvlaki’s waren wel een beetje droog dit keer.

Paul
29 June 2024

Gewoon goede schotels en snelle bezorging. Helaas staan er nog altijd slechte recensies die deze nieuwe eigenaar blijven achtervolgen, misschien heb ik altijd geluk gehad maar ik kan me niet vinden in deze klachten. Wat mij betreft gewoon goed.

Karin
28 June 2024

Bestelling was er eerder dan aangegeven en dat is altijd positief. Het eten was prima.

Janis
28 June 2024

Heel erg lekker !!

Michael Knipping
27 June 2024

Heerlijke pita gyros op. Dikke 10

Bolwerk
26 June 2024
Vee
24 June 2024
Nancy
21 June 2024
Melissa
21 June 2024
Rob
21 June 2024

Eten altijd goed. Bestelling rond 18:00 geplaatst. Zou rond 19:15 bezorgd worden. Mag best wel 15 minuten later zijn. Kreeg het echter pas om 21:00. Echt schandalig. Hadden ook al geen honger meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael Knipping
7 June 2024
Tom van Gemert
5 June 2024
Janine
2 June 2024

Tijdens de spits, 30 minuten eerder bezorgd dan de aangegeven bezorgtijd. We hebben heerlijk gegeten!

Richard
2 June 2024

Op tijd gebracht...eten goed op temperatuur en de smaak is prima ...niks op aan te merken

anjavandendungen@gmail.com
31 May 2024

Heerlijk.

Martijn
28 May 2024

Het eten was perfect, de smaak van de verschillende soorten vlees uitstekend. De bijgeleverde saus was top. Mijn complimenten aan deze chef!

Demi
27 May 2024

Heerlijk eten, snelle bezorging en heel fijn dat wij extra knoflooksaus krijgen ipv tzatziki als wij hierom vragen. :) Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jacqueline
26 May 2024
Marcel
24 May 2024

Was prima

lia janssen
20 May 2024

de bezorgtijd handhaven en niet bijna één uur later

cc
20 May 2024
Raymond Braam
20 May 2024

Pas 2 uur! na bestelling geleverd, heb gebeld omdat de bestelling al 30 minuten te laat was, vervolgens nog een keer 1 uur moeten wachten, de friet bestond uit 2 soorten licht en donker gebakken, er zat saus in het ptabroodje gyros, niet iedereen vind dat lekker en heeft zo geen keus, ik heb specifiek aangegeven allen knoflooksaus te willen in plaats van tzatziki en wat krijg ik alleen tzatziki saus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel Molemans
18 May 2024
Tim
14 May 2024

Eten was goed - moest zelf bellen waar het bleef na afgesproken tijd vanuit hun. Toen werd gezegd na 20min, konden de bon niet vinden… Totaal 1u en 40min Tiramisu besteld (€4.50) Hadden ze baklava gegeven omdat product op was. Hadden ze over mogen bellen. Dit lust m’n vrouw niet. Ondanks dat eten wel lekker was vind ik het wel jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toos van Munster
13 May 2024

Netjes op tijd geleverd en erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shakeel
12 May 2024

Eten was lekker. Hebben er alleen meer dan 2 uur op moeten wachten. Na een uurtje gebeld en daar werd gezegd dat het met een kwartiertje er zou zijn. Helaas niet gelukt. Uiteindelijk meer dan een uur later.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ik
12 May 2024

Het eten zou ik om 18.00uur halen. Uiteindelijk was het pas om 18.30uur klaar. Ter compensatie tiramissu en baklava gekregen

Joke
11 May 2024

Online besteld en afgehaald. Het eten was precies op de afgesproken tijd klaar! Heel lekker gegeten en het eten was goed warm.

Roos van schaik
5 May 2024

Perfecte bezorging en heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pascalle Aarts
5 May 2024

Het eten was heel warm toen het bezorgd werd. En echt heerlijk!! Wij hebben genoten. Tot de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jong
5 May 2024

Super heerlijk eten, netjes op tijd bezorgd.

Roy
29 April 2024

In een woord: heerlijk!!!

Andrea ruijs
29 April 2024

Vond het echt heerlijk. Vond alleen dat de giros wat harder gebakken kon worden maar als dat alles is ...het was gewoon lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A
27 April 2024
Silvia Riga
27 April 2024

Was weer voortreffelijke lekker! Meer dan genoeg, kunnen morgen nog x eten!

John
24 April 2024

Goed eten hebben ze

Willems
22 April 2024
Karin
22 April 2024
M Termeer
13 April 2024
Jc
13 April 2024
Priscilla Kleijngeld
13 April 2024

Altijd heerlijk en snel bezorgd!!! Echte aanrader

Saskia
12 April 2024

Vaak bij jullie besteld altijd goed bezorgd! Vandaag echter slecht verpakkingen inelkaar geduwd eten lag door elkaar heen sausjes waren gescheurde bakjes waardoor alles vol zat....jammer dit

Erik Peters
9 April 2024

De bezorging was weer prima op tijd en vriendelijk. De lam was minder mals dan de vorige keer maar nog steeds van een zeer goede kwaliteit. Tot een volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon J
9 April 2024

Primaat. Lekker eten. Tip voor de menukaar: extra lamskotelet zou er best bij mogen staan.

Wim Cobussen
7 April 2024

De bezorgtijd stond op 1 uur en werd uiteindelijk 1.45 minuten na bellen. Bestel het op jullie eigen site zodat er geen verplichtingen zijn naar Thuisbezorgd. Puntje voor verbetering.

C.
4 April 2024

Altijd erg lekker en warm!

Inge
2 April 2024

Heerlijk, snel bezorgd, grote porties, lekker warm, zoals altijd.....

Sacha
2 April 2024

Zoals we gewend zijn van de Griek weer heerlijk gegeten! Goede kwaliteit vlees en ook de bijgerechten zijn erg lekker.

Dorien
1 April 2024

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Saleming
30 March 2024
Anoniem
27 March 2024

Lekkere vleesjes, goeie porties. Zeker een aanrader.

De waal
25 March 2024
Vdw
25 March 2024

Heerlijk eten, snelle bezorging.

Rick Ebbers
25 March 2024

Heerlijk eten en netjes optijd voor de pauze! Tevens mooie prijs voor het heerlijke eten!

Karina Peters
25 March 2024

Eten was van prima kwaliteit en de bezorging was mooi op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
25 March 2024

Vandaag iets te laat bezorgd. Verder kwaliteit weer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

SvHemert
23 March 2024

Eten was heerlijk, smaakt naar Griekenland. Tip voor bezorging: geef eerder door wanneer bestelling later is

Elken
18 March 2024

Heerlijke pita gyroscoop.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rood
15 March 2024

Goede kwaliteit eten. Lekkere smaken. Goed klaargemaakt en ook nog eens snelle levering. Wij bestellen hier vaker!

Blijderveen
11 March 2024

Super lang moeten wachten op het eten. Ruim 2 uur naar de bestelling. Snap best dat het druk is, maar hebben echt niet normaal lang moeten wachten. 3 keer gebeld : Ja ze komen er aan. Spreken niet eens normaal Nederlands aan de telefoon waardoor de communicatie ook heel slecht was. Alsdus eerste en laatste keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
10 March 2024

Eerste keer hier besteld, een van de betere gyros die ik in Nederland heb gegeten zeg! Meer dan voldoende in hoeveelheid. De bezorging snel en correct. Hier ga ik vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrie
10 March 2024

Heerlijk eten!!

Carlos Ockers
9 March 2024

Echt heerlijk weer zoals altijd!!

L
8 March 2024

Het eten was echt heel erg lekker (na opwarmen). Bezorging erg teleurstellend. Duidelijk aangegeven dat we bij de slagboom zouden wachten (vakantiepark). Dit is mis gegaan waardoor het eten koud aan kwam. Gebeld en we moesten het maar opwarmen in de magnetron werd gezegd. Deze hadden we niet dus daarom maar in de oven. Ik zou afhalen!

Klimsop
8 March 2024
Rob
7 March 2024

Heerlijk en snel bezorgd

Angela
4 March 2024

Alles lekker vers en warm en smaakvol

Carlos
4 March 2024

Het Griekse restaurant waar ik gisteravond eten heb afgehaald, overtrof alle verwachtingen. De smaken waren verrukkelijk en authentiek, waardoor elke hap een culinair genot was. De zorgvuldig bereide gerechten, gevuld met verse ingrediënten en traditionele kruiden, hebben mijn smaakpapillen verwend. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke Griekse eetervaring!

Saskia
3 March 2024

Altijd netjes op tijd en warm aangeleverd!

Joost Weijtens
3 March 2024

Heerlijk eten, mooi op tijd bezorgd

Rob
2 March 2024

Mooi op tijd

Edwin de Koning
1 March 2024

Top! Hier rij ik speciaal Voor uit Cuijk!

Mariëlle
1 March 2024

Niks op aan te merken. Snelle en zeer vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten. Bedankt!

Peter versendaal
26 February 2024

Prima maaltijd 👍

Iris
23 February 2024
Silvester Leenders
18 February 2024

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, maar de schotels waren onderweg al flink afgekoeld, jammer, want het eten was (na even opwarmen in de magnetron) erg lekker.

Jansen
14 February 2024

Heeft weer gesmaakt

Hans van Gemert
11 February 2024

Friet is gebakken in oud vet. Heb 5 keer friet gyros weg kunnen gooien. Oud vet is kankerverwekkend dus wees gewaarschuwd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aadje
8 February 2024

Lekker gegeten. Prima

Marco
8 February 2024
Janssen
5 February 2024

Zoals altijd zeer goed. Snelle levering en altijd heerlijk.

Jet⁸
5 February 2024

Heerlijk en netjes snel bezorgd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
4 February 2024

Weer heerlijk gegeten zoals altijd. Hele vriendelijke mensen ook en toen het een keer mis ging met de bestelling heel netjes opgelost. Wij hebben zelf een Griek in Wijchen zitten maar voor deze Griek in Beuningen rijden we graag wat verder 😊

Janine
4 February 2024

Een half uur eerder bezorgd dan werd aangegeven, chapeau. Het eten was wederom heerlijk!

Rob
3 February 2024

Precies op tijd bezorgd en de kwaliteit zoals altijd perfect

Hans
1 February 2024

Heerlijk , . Zo moet een pita gyros smaken.

Johan
31 January 2024

Was weer heerlijk lekker gekruid en heerlijk vlees bedankt hiervoor.

Tony kaal
30 January 2024

Super lekker 🤤 alleen 1 min puntje de friet was iets te hard gebakken maar verder mijn complimenten tot de volgende keer

Johan span
29 January 2024

Heerlijke schotel Gyros gegeten goed vlees lekker gekruid voldoende sausjes en groenten. Voor herhaling vatbaar.

Arie
29 January 2024

Heerlijk gegeten. Goed en lekker vlees, groente vers en alles goed qua temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamars
28 January 2024

Weer heerlijk zoals altijd!

Freddy
28 January 2024
Mike
27 January 2024

Gewoon weer goed en lekker!

Mirjam
27 January 2024

Je krijgt een goede portie en heerlijk op smaak en warm.

Erik peters
27 January 2024

De bezorging was prima op tijd. Het eten was weer prima alleen de lamsracks waren wel wat vetter dan de afgelopen paar keer. Hopelijk een volgende keer weer wat beter.

Marian Huiskens
27 January 2024

Heerlijk pita Gyros, en ruim voldoende. Alles was lekker warm. Wat een verbetering sinds de nieuwe eigenaar er is.

Monika
26 January 2024

right in time, taste perfect, big portions, nice people

L. Mulder
25 January 2024

Geen verbeterpunten! Het eten is perfect en de bezorging kon niet beter! De bezorger stond aan de deur toen we nog maar net zelf thuis waren. We konden direct gaan genieten van de Hercules mix! 🤪