Beoordelingen van De Griek Beuningen

Recente recensies

4.0
Jos de Lorijn
24 januari 2022
Scholten
23 januari 2022

Heerlijk gegeten en in overvloed. Keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
21 januari 2022
Carolina
21 januari 2022

Erg lekker...goed verzorgd....wij vonden alleen de knoflooksaus niet zo lekker maar dat is een kwestie van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Stanny
16 januari 2022

Eten was lekker; zoals altijd! Maar er wordt daar ontzettend hectisch gewerkt, personeel werd afgesnauwd (door de “baas”) terwijl de klanten erbij staan. Ik had met t personeel te doen; deden hun best !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
16 januari 2022

Eten was heerlijk! Maar tijd bezorging waardeloos! Ruim 2 moeten wachten.

Sandra
11 januari 2022

Na een aantal keren een mindere ervaring te hebben gehad, eten kwam koud aan en veel te laat, is het de laatste keren weer goed. Komt warm en op tijd!

Herm
10 januari 2022

Duurde langer dan de afgesproken bezorgtijd maar netjes dat er even over gebeld is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lachman
10 januari 2022

Goed eten, jammer dat het eten een uur te laat bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Grotens
9 januari 2022
Rienk
8 januari 2022

Altijd lekker, Grieks eten. Bezorging was een beetje aan de late kant.

A. Jansen
7 januari 2022

Heerlijk eten, nette bezorging.

Peter
7 januari 2022

Heerlijk

Daniël de Vries
5 januari 2022
S
5 januari 2022
H. de Jong
2 januari 2021

Wederom prima kwaliteit! Aan te bevelen die sirtaki schotels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rickc
2 januari 2021

Bestelling zelf gaan afhalen ivm drukte bezorging, supers attent 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peelen Erik
31 december 2021

Was weer lekker en ruim voldoende. Morgen de rest ….

Burgers
31 december 2021

Het was super lekker. Met liefde gemaakt. Alles was super😊 Vriendelijke bezoger

Kimberley
31 december 2021

Bezorging stipt op tijd! Heerlijk eten! Alles warm, salades vers! Echt een aanrader

Trudy
28 december 2021

Altijd lekker en vers bereid

Arends
28 december 2021

Heel erg veel en heel erg lekker.

Teun
24 december 2021

Heerlijk gegeten, een kalipo schotel voor 2 personen

Marc
24 december 2021
Sabine
23 december 2021
Theo
23 december 2021

Eten was koud bij aankomst Wel op tijd bezorgd

John de Swart
20 december 2021
Schraven
19 december 2021

Eten was niet echt warm vlees was taai en de knoflooksaus niet lekker sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
19 december 2021

Het duurde een dik een uur voordat het bezorgd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dré
12 december 2021
Mike
12 december 2021

Gewoon lekker, en voldoende!

Gert-jan
6 december 2021

De bezorger was mooi op tijd heerlijk gegeten weer .

Ron
5 december 2021

Eten is super goed ,en je krijgt waar voor je geld.Alleen de bezorging mag beter zijn.

Bryan
4 december 2021
Ed
3 december 2021

Het eten was erg lekker, maar de bezorging heeft erg lang op zicht laten wachten. Het zou om 17.15 bezorgd worden maar is pas om 18.00 uur aängekomen.

M
1 december 2021

Zeer lekker en veel.

Dik Kieviet
1 december 2021

Het eten was lauw en niet smaak vol meer en ruim een half uur na afgesproken tijd pas bezorgd jammer wij zijn beter gewend

Annette
26 november 2021

Heerlijk zoals altijd 👍🏼

Carla
23 november 2021

Alleen maar weer heerlijk gegeten top.

Jacqueline janssen
22 november 2021

Gisteren om 19.00 uur eten besteld. Kreeg om 20.10 een bericht dat de bezorger onderweg was,.De hele avond gewacht!!!! GEEN ETEN GEHAD. NIEMAND GEZIEN!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
22 november 2021

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.gerritsen
21 november 2021

Prima eten, netjes verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maikel
21 november 2021

Vaak gegaan maar vaak lang wachten bel je van te voren zijn ze altijd je bestelling kwijt en sta je er nog een uur te wachten eten is super verder

Anna
21 november 2021

Besteld om 17.00 uur, bezorgd 2 uur later. Eten was koud.

Suzanne
20 november 2021

Wat was het weer heerlijk. En mooi op tijd

Marion
20 november 2021

Gisteren rond 17.00 uur besteld rond 17.35 bezorgd ….. geweldig!!! Eten warm en goed…. Dus ik zou zeggen… doorgaan zo

Wim Janssen
17 november 2021

We hebben heerlijk gegeten, bij thuiskomst was de bestelling nog goed op temperatuur en alles lekker vers.

van schaik
15 november 2021

goede kwaliteit ,en lekker!! bezorging correct!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
14 november 2021

Weer koud gekregen en veelste laat , doe wat aan je bezorgdienst . Warm zou het een top product zijn. Jammer rijst met champignons als enige keus als bijgerecht , mis salade met fetakaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
14 november 2021

Helaas was ik deze keer best teleurgesteld heb bijna twee en half uur moeten wachten en het eten was bijna koud. Ik wil er wel bij zeggen dat ik dit niet gewend van deze zaak en dat we hier graag eten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emilie Versendaal
14 november 2021
Mike
14 november 2021
Frank
1 november 2021

Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
30 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten ik heb de bestelling opgehaald was op de afgesproken tijd klaar alles was perfect .

Eveline
29 oktober 2021

Was heerlijk 👍

Peter
29 oktober 2021

Top

Blankenstein
26 oktober 2021

Erg goed gegeten! 👏🏻

Maron
26 oktober 2021

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging.

Janssen
20 oktober 2021

Wederom heerlijk.

Aad Gerritsen
18 oktober 2021

Lekkerrrrr. Goede kwaliteit.Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank van Empel
18 oktober 2021

Had gevraagd om minder zout te gebruiken ,maar helaas was dit niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CN
17 oktober 2021
Annette
15 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten op de koopavond!

Mark de waal
14 oktober 2021

Super lekker en op tijd bezorgd. Aanrader

Aad Gerritsen
11 oktober 2021

Prima, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Simmelink
10 oktober 2021

Héérlijk gegeten. Schotel is voor 2 personen bedoeld, maar ruimschoots voldoende voor 3.

Beate
5 oktober 2021

Aardige mensen en altijd weer lekker

Denise
4 oktober 2021

Op tijd klaar voor afhalen, eten was erg lekker. Porties zijn behoorlijk groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
17 september 2021

Goede kwaliteit en lekker eten, echter knoflooksaus bij gerecht, dat hoeft voor mij echt niet, vervang tzatziki. Jammer dat ondanks online bestellen de maaltijd meestal niet op tijd klaar is.

Dorien
12 september 2021

Top zoals altijd

Mariëlle
3 september 2021
Suzanne Melskens
1 september 2021

De spearibs waren ongelooflijk lekker. Beter kan niet

Anita Peters
30 augustus 2021
lia janssen
29 augustus 2021

ga zo door

Henny Hendriks
26 augustus 2021

Lekker eten en snelle levering!

van schaik
23 augustus 2021

heerlijke gerechten! keurig nette bezorging! Heel mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
23 augustus 2021

Heerlijk gegeten, Betaling was even lastig door kapot pinapparaat, maar goed opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
22 augustus 2021
R.H.
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Eten mooi warm en heel lekker! De volgende keer bestellen we weer hier. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

The Dutch Observer
22 augustus 2021

Was weer lekker. En snel ook deze keer ✅

L
21 augustus 2021

Sneller geleverd dan aangegeven en het eten was ook nog eens ontzettend lekker! Zeer netjes verpakt waardoor je friet knapperig blijft en het drinken en de sausjes koud. Eerste keer besteld en komen nog vele malen bij!

Brokkie
16 augustus 2021

Goed ! Kok en bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DHI
15 augustus 2021

Erg snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goos vd Heide.
14 augustus 2021

Prima gegeten, snelle beste

Heijmans
13 augustus 2021

De volgende keer maar weer via thuisbezorgd bestellen want de gratis frisdrank die via de eigen site word beloofd zat er niet bij

Alberto
13 augustus 2021
Van Bronkhorst
12 augustus 2021

Mooi op tijd, leuke bezorgster en heerlijk gegeten!

Anoniem
11 augustus 2021
S
9 augustus 2021

Genoeg en lekker eten, precies op de afgesproken tijd klaar. (Zelf opgehaald)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 augustus 2021

Had online besteld voor zelf ophalen. Bij aankomst was het zo druk dat het een kwartiertje langer duurde. Helemaal geen probleem werd daar netjes over aangesproken en respect daarvoor....er hongen zoveel bonnetjes ik zou helemaal gek worden. En dat het zo druk is zegt ook genoeg over het restaurant. Het eten was weer heerlijk zoals altijd.😋😋😋

LC
7 augustus 2021

Dit was onze derde bestelling denk ik, hiervoor elke keer heerlijk gegeten maar deze keer toch wel dramatisch. 18:10 bestelling geplaatst en zou volgens de website 19:10 bezorgd worden. Om 19:30 toch maar eens gebeld en zou 10 minuten erna de deur uit gaan. Om 20:30 nog niks dus weer gebeld, de bezorger was 10/20 min ervoor vertrokken. Om 20:40 eindelijk eten ontvangen, dus 2uur en 30min later dan het bestellen, eten was lauw en de gyros was deze keer saai, weinig ui erdoor. Helaas voor ons de laatste keer.

Thieske96@gmail.com
7 augustus 2021

Waar slechte bezorging de helf van het eten gekregen en dan ook nog bijna een uur moeten wachten op de andere helf. Dus de eerste helft was klaar met eten en de andere helft was er nog niet!! Dit is nu de zoveelste keer al

KvdB
6 augustus 2021

Was snel bezorgd en lekker. Echter is de ‘aangepaste receptuur’ van Dolmadakia in tomatensaus (!?) niet zoals besteld en na proeven ook geen aanrader: zo komt de delicate -Citroen?- smaak niet tot z’n recht. Volgende keer weer zoals op de menukaart in de originele saus! Verder was het zoals verwacht lekker. Ik kom nog een keer langs met de foto.

Willemze
1 augustus 2021

Prima verzorgd. Rijst veel te pittig, frietjes erg weinig voor 2 pers en erg hard gebakken.

Suzanne Melskens
29 juli 2021

Het was overheerlijk

Hans
28 juli 2021

Het eten was niet zo als andere keren. Het was vlees droog en het gehakt was anders gekruid, saakte iedergeval niet zo lekker als anders. Maar de salade was prima inorde.

henkth
25 juli 2021

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Exact op tijd afgeleverd. Jammer dat er niet meer bezorgd wordt.

Suzanne Melskens
24 juli 2021

Het eten was weer heerlijk. Maar alleen de frites waren hard .

Gerda Jansen
24 juli 2021

Eten was erg lekker vond de friet te hard en eten al erg lauw Je moet het snel op eten verder alles goed

Karin
23 juli 2021

Keurig optijd, lekker en vers eten. We hebben weer genoten!

V Workum
23 juli 2021
Richard
22 juli 2021

Lekker eten, salade mag iets spannender. Heel snelle levering. Top

BR
22 juli 2021
Jasper
18 juli 2021

Het was op tijd klaar en lekker.

joppe
14 juli 2021

alweer lekker gegeten, top.

Suijkerbuijk
11 juli 2021

Een beetje minder zout zou wel lekker zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Gelder
5 juli 2021
Erna Nienhaus
4 juli 2021

Heerlijk verse bereid ,top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuijpers
4 juli 2021

Vond het vandaag wat minder begon al met een haar in de gyros en dan 1 bakje ztaziki met 4 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
4 juli 2021

Wat een heerlijk eten! We hebben allemaal heerlijk gegeten. Binnen 45 minuten bezorgd naar Nijmegen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eichelsheim
3 juli 2021

Snel bezorgd. Goed verzorgd en een uitstekende smaak!

Peter
2 juli 2021

Het was weer lekker

Jordi
2 juli 2021
Marco
30 juni 2021

Weer heerlijk gegeten zoals altijd4😋👌

Suzanne Melskens
29 juni 2021

Het was weer uitstekend en goed warm. En zeker optijd bezorgd. Bedankt voor het lekkere eten

Peter van herwijnen
28 juni 2021

Regelmatig bestelling gedaan, naar volle tevredenheid . Laatste bestelling helaas niet goed gegaan, maar geen probleem van gemaakt. Excuses aangeboden. Kan gebeuren geen punt. Blijft een top adres lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoon
28 juni 2021

heerlijk eten alleen kan het wel wat warmer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
26 juni 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Ruud
24 juni 2021

Super lekker en meer dan genoeg. Komen zeer zeker vaker terug.

a.gerritsen
22 juni 2021

prima eten ,alleen bestelling laat vaak op zich wachten .bijna 3 kwartier na afspraak pas gereed. kwaliteit is goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peelen Erik
21 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, top. Snel geleverd op Zondag avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop van schaik
20 juni 2021

Correcte bezorging 👍 lekker eten,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
20 juni 2021

Bestelling zou om 18.00 komen, om 18.30 werd ik gebeld dat deel van de bestelling niet voorradig was. Tussendoor geprobeerd te bellen, maar telefoon werd niet opgenomen. Uiteindelijk zelf opgehaald. Erg jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
20 juni 2021

Lekker eten en veel, voor 6 besteld en met 8 gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
20 juni 2021

Bijna uur te laat. Moesten zelf bellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
20 juni 2021

Eten is heerlijk, bezorging is snel maar niet altijd juist. Laatste keer ontbrak de coleslaw (werd nagebracht), ditmaal de extra portie gyros. 7 keer proberen te bellen maar geen gehoor. Gelukkig hadden we genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
16 juni 2021

Altijd lekker! En super snelle en vriendelijke bezorging!!!

Suzanne Melskens
12 juni 2021

Fantastisch lekker

Hofman
12 juni 2021
Carolien
11 juni 2021

Lekker eten, goed van smaak. Bezorger op afgesproken tijd.

Frank
10 juni 2021

het eten was lekker

Jansen
8 juni 2021

Ik bestel wel vaker bij hun en het is altijd weg goed geweest . Alleen deze keer was nniet echt bijzonder , vlees was te hard en zaten veel vette stukjes er tussen. Ik heb helaas de helft weg moeten gooien. Maar dit wil niet zeggen dat daar nooit meer besteld beslis niet . Alleen dit keer was het zonder van mijn geld.

de Koning
7 juni 2021

Bezorging was keurig op tijd en eten goed warm. Het vlees had wat malser gemogen. Er zat bij de Sirtaki schotels geen witte koolsalade, terwijl er wel op de menulijst staat dat er bij alle schotels witte koolsalade zou zitten.

Suzanne Melskens
5 juni 2021

Mooi op tijd het eten bezorgd en het was weer heerlijk. Dank je wel.

Rene Mauel
2 juni 2021

Top, weer als vanouds.

Rene Mauel
27 mei 2021

Eten is heerlijk, en bezorging precies op tijd.

Petra
24 mei 2021

Altijd lekker, alleen deze keer de koolsalade minder.

Roy
23 mei 2021

Superrrr⭐⭐⭐⭐⭐

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verweij
23 mei 2021
Richard
22 mei 2021

Prima op tijd voor een vast wel drukke zaterdagavond. Eten was lekker en van prima kwaliteit en bovenal nog goed warm. Kreeg ook leuke reactie als je de bezorger persoonlijk fooi geeft. Bestellen snel nog eens.

Suzanne Melskens
22 mei 2021

Het eten was fantastisch en mooi op tijd. Dank je wel voor de goede service

Pete
21 mei 2021

Het eten was heerlijk. En goede combinatie van gerechten.

Evert van Dijk
16 mei 2021

Prima. In alle opzichten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
15 mei 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd.

Marleen
15 mei 2021

Heerlijk eten!!!

Bianca
14 mei 2021
Tim
14 mei 2021

Broodje en schotel waren goed. Echter de Gyros was slecht tegenover normaal. Veel pezen / grote stukken en kauwgomachtig. Veel niet kunnen eten helaas. De rest van het vlees en overige etenswaren waren erg goed!

MJ
14 mei 2021

Heerlijk eten alleen besteltijden klopt niets van. Keuze bij bestelling dat het 18.40 klaar zou zijn uiteindelijk was het om 19.25 kllaar. zouden er frisdrank bij krijgen volgens bestelling ook niet erbij. Dus mag nog wel wat verbetert worden!!

Stanley
14 mei 2021

Kwaliteit zoals altijd zeer goed, bezorging echter veel te laat. Ruim een uur na de bevestigde tijd.

Wb
13 mei 2021

Eten was ontzettend goed en ondanks de drukte binnen 10 min klaar! Ik ga hier vaker naartoe!

NS
10 mei 2021

Het eten was heerlijk. Alleen dat de bezorging bijna een uur later als gepland is geweest vindt ik een behoorlijke tegenvaller. Ik snap dat het tijdens moederdag druk is maar dan zou je een max. aan aantal bestellingen per tijd moeten instellen. Zeker als er al ruim van tevoren een bestelling gedaan wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sep
10 mei 2021

Wat een slechte service! Levering zou om 18:40 zijn om 19u gebeld. Toen te horen gekregen het wordt tussen 19:30 en 19:45, niet leuk maar dan denk je kan gebeuren. Om 20u nogmaals gebeld en dan is de mededeling ze zijn onderweg. UIteindelijk om 20:10 het eten wat niet eens warm meer was. Dat een levering kan uitlopen dat kan maar geen anderhalf uur. Zo ga je niet met klanten om als je ze wilt houden. Dit was eens maar nooit meer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
9 mei 2021

Wij hadden om 17:37 besteld. Pas om 19:50 bezorgd. Zonder te melden dat het langer zou duren. Bestelling was helaas ook niet compleet Gelukkig was het wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
9 mei 2021

Goed eten. Mooi op afgesproken tijd geleverd. En ruim voldoende te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
9 mei 2021

Om 18.45 uur besteld en pas om 19.25 geleverd dat is vervelend.

Peter
8 mei 2021

Er voor zorgen dat er weer met pin betaald kan worden

Van Bronkhorst
8 mei 2021

Het was weer lekker!

Marinus
6 mei 2021

Teleurstelling, na aantal malen naar tevredenheid besteld te hebben. Eten kwam half uur te laat was koud. Extra bestelde frites niet geleverd. Spaarpunten staan al 3 leveringen op 3 punten. Heel jammer.

Anoniem
3 mei 2021

Bezorging was 30min later dan verteld. Een telefoontje dat het 30min later wordt bezorgd zou wel fijn zijn. Het eten is zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
3 mei 2021

Eten zou om 17.50 gebracht worden maar om 18.10 gebeld omdat we nog niks hadden .toen werd het bezorgt om 18.40 kwam het aan helaas bestelling niet compleet 😢 1 maaltijd ipv 4 dus maar weer opbellen en om 18.50 4 maaltijden gebracht. Uiteindelijk hebben we toch nog lekker gegeten want het eten was lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
2 mei 2021

Eten was prima, maar was ruim half uur later dan aangegeven zonder een enkel bericht. Toen de bestelling bezorgd was, kreeg ik wel een mail dat de bestelling onderweg was. Er lijkt dus iets niet te kloppen in het systeem/werkwijze. Blikje fris was/is niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anny
2 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
2 mei 2021

Gerechten van goede kwaliteit. Bezorging wat aan de late kant

Priscilla
2 mei 2021

Lekker en veel eten. Vlees goed gekruid.

wanders
1 mei 2021

de werkelijke bezorg tyd ,was een uur later dan de op gegeven tijd.heb dit al meerdere keren moeten ervaren.daar integendeel is het eten is goed en lekker.alleen de bezorging is echt slecht,heb er ook meerdere reviews over gelezen.jammer de de capaciteit niet groter is.

Angelique Bastiaans
1 mei 2021

Lekker en vers

Suzanne Melskens
1 mei 2021

De moussaka was lauw en de frietjes waren hard. Het eten kwam 1 uur te laat terwijl je al in de ochtend besteld..

Dave
30 april 2021

Bezorging was laat en de bestemming was niet compleet.

Jill
28 april 2021

Online besteld, stond keurig op tijd klaar en zoals gewoonlijk heerlijk gegeten!!

Rentrop
28 april 2021

Kwaliteit van eten is goed, echter de bezorging zeer slecht. De laatste 4 x dat we besteld hebben komt de bestelling veel laten dan verwachtte bezorgtijd. Gisteren na een half uur proberen te bellen. Kreeg ze niet aan de lijn. We zijn naar de Griek gereden en ze bleken nog met de bestelling bezig te zijn (3/4 uur later dan berzorgtijd en 1,5 uur daarvoor besteld). Uiteindelijk zelf de bestelling meegenomen.

Mariëlla
27 april 2021

Het eten was lekker maar het werd een half uur te laat bezorgd

peter
27 april 2021

Houdeb zich niet aan de afgesproken tijd. Kwamen 40 minuten te laat. Toen ik belde en vroeg waar ze bleven zei men ,het is druk. Ik vroeg nog ,als dat zo is laat het dan weten en je voorkomt irritatie. Daarbij was alles lauw tot koud dus beter bij iemand anders bestellen

Florens
27 april 2021

Het eten is altijd heerlijk en volledig; laten we dat voorop stellen! Maar het zou mooi zijn, wanneer een klant ruim van te voren zijn eten besteld en op een specifieke tijd wil laten bezorgen, dat deze dan ook op de aangegeven tijd zal arriveren. En wanneer het toch later wordt, dit dan ook netjes wordt aangegeven middels een bericht via email, zoals dat ook netjes wordt gedaan met elk ander bericht over de status van de bestelling. Ik had laatst gevraagd om mijn bestelling om 19:00 te laten bezorgen. En ruim half uur later werd pas bekend dat mijn eten onderweg was, terwijl het laatste bericht nog steeds de oorspronkelijke leveringstijd aangaf. Dat is wel een klein aandachtspuntje.

Van Gelder
27 april 2021
Suzanne Melskens
26 april 2021

Ik was overheerlijk maar er wel magwel wat extra saus over de moissaka

Naomi
26 april 2021

Nu voor de 2 e keer besteld. 1 e keer was top! Smaak , bezorging etc. Helaas nu bijna half uur later dan gepland en het eten was koud. (Smaak goed na opwarmen) Ga het nog 1 maal proberen volgende week en kijken wat het gemiddelde is. Dan besluit ik op vaste lijst van restaurants of niet.

Nick
21 april 2021

Goed eten en tijdig geleverd

Wim
20 april 2021

Prima eten en genoeg. Mooi op tijd aardige bezorging. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ontevreden
19 april 2021

om 18:00 besteld voor 19:15 om 20:30 pas bezorgd na het lange wachten niet beloond verbrande gyros.

Marian Pijman
18 april 2021

Goede Dag. Het is normaal helemaal perfect wat jullie bezorgen, alleen gisteren was de friet zeer hard tegen het aangebrande aan zodat we snel bij de friet tent friet bij moesten halen. M.vr.gr Marian Pijman

Carolien
17 april 2021
Iris
15 april 2021

Kwaliteit op zich goed, ik vind het assortiment vegetarisch beslist minimaal, en dat terwijl in Griekenland zoveel vegetarisch te krijgen is. Jammer, jullie missen echt iets hier!

Connie
12 april 2021

vlees was erg droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
11 april 2021

Nu al 2e keer dat ik bij ophalen 30 minuten extra sta te wachten. Helaas was friet bij thuiskomst niet echt warm en ontbrak er een gerecht. Dit is wel vrij snel nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
11 april 2021

Het was heerlijk. Zeker Voor herhaling .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Melskens
10 april 2021

Het eten was toppie en de frietjes waren heerlijk.

Anita
6 april 2021

Vlees mag warmer

Gerhard de Zwaan
3 april 2021

Na twee keer gebeld te hebben en meer als 1,5 uur gewacht te hebben kregen wij uit eindelijk het eten. Als wij niet gebeld hadden de tweede keer hadden we niets gehad dit was wel erg jammer.

Tim
2 april 2021

Deze keer 30 minuten te laat dan opgegeven tijd. De Griek Beuningen zou iets aan hun planning moeten doen, er lijkt geen systeem te zijn. Gelukkig is het eten heerlijk.

Jeroen Geurts
31 maart 2021

Vandaag om half 5 besteld en aangegeven om half 6 het eten op te halen. Helaas heb ik 25 minuten moeten wachten tot 5 voor 6 omdat er een gerecht nog niet klaar was. Ongekend dat ik op tijd een bestelling plaats voor een uur later en dat ik dan toch nog 25 minuten moet wachten op locatie. Heb er nog wat van gezegd maar een excuus kon er nog niet eens vanaf. Erg jammer dit want deel 1 stond al een hele tijd klaar af te koelen waardoor het eten en vooral de friet bij thuiskomst gewoon koud was!

Frank
28 maart 2021

Bezorging erg laat , prijs verhouding wat je krijgt veel te duur , vlees te droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
28 maart 2021
Stef
28 maart 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teunissen
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd!

Jolanda
28 maart 2021
Puck willems
27 maart 2021

Friet voor 2 personen had iets meer mogen zijn, verder prima.

LvE
26 maart 2021

Super lekker eten, meer dan genoeg en nog sneller bezorgd (door een bezorger met een glimlach!) dan verwacht. Top!

Harry
24 maart 2021

Prima kwaliteit. Bij thuiskomst alles nog goed warm en meer dan voldoende. Alles keurig verpakt en vriendelijke mdcewerkers

Marleen Kessels
21 maart 2021

Heerlijk en veel eten door een vriendelijke bezorger aangereikt

Gaby van Hoof
19 maart 2021

Veel zwarte aangebrande stukken op vlees, bezorging drie kwartier later dan afgesproken, frites waren goed.

Suzanne
19 maart 2021

Het eten was geweldig. En het was mooi op tijd.

Knorrie
19 maart 2021

Het was alsof we in Griekenland waren.

Jan Loermans
15 maart 2021
Wim
15 maart 2021

We hebben de Kalipso mix-grill voor 2 personen besteld en opgehaald. Weer heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
14 maart 2021
Mark
14 maart 2021

Lekker gegeten! Kom hier wel vaker en het eten is altijd goed! Een echte aanrader.

van Bronkhorst
13 maart 2021

Alles was perfect! Afhaaltijd aan moeten passen wegens omstandigheden, was geen probleem, nogmaals bedankt!

Twan
9 maart 2021

Heerlijk

Harrie
8 maart 2021

Heel lekker en netjes ook de verpakking blijf er afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
6 maart 2021

Het eten was lekker. Maar bij de rijst 1 champigon De friet was te hard.

Marjolein
6 maart 2021

Heerlijk eten, maar 15 min te laat geleverd.

Henny
6 maart 2021

Het eten was erg lekker!

Henkth
5 maart 2021

Uitstekende kwaliteit en ruime porties

Jos Swartjes
28 februari 2021

De giros was aangebrand en daardoor niet te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
28 februari 2021

Ik vond het eten erg lekker. Wel jammer dat het eten om 18.00 uur bezorgd zou worden, maar uiteindelijk om 18.45 uur gebracht werd. Het was het wachten echter waard, lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verspaij
28 februari 2021

Na 5 kwartier te laat zelf opgehaald. Het eten was van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wulterkens
28 februari 2021
Hofkens
27 februari 2021

Lekker grieks eten en meer dan genoeg. Ook was t op de afgesproken tijd klaar.. Dus een dikke aanrader.....

Annette
26 februari 2021

Altijd prima kwaliteit

MH
25 februari 2021

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

Stanley
21 februari 2021

Kwaliteit zoals altijd goed, bezorging liep alleen even fout door een opengesprongen bakje rijst in champignonsaus. Dit hebben jullie echter snel hersteld zodat we zonder veel vertraging aan tafel konden.

Suzanne
20 februari 2021

Het eten was heerlijk. Bedant Pascal

Angela
20 februari 2021

Was super lekker ,optijd bezorgd en een vriendelijk bezorger!!

Theo van gemert
17 februari 2021

Heerlijk gegeten en lekker op tijd .

Bert Kuijpers
16 februari 2021

Afgelopen zondag eten besteld. Werd maarliefst 2.5 uur later bezorgt. Kreeg een mail dat het om 19.00 uur bezorgt zou worden. Om 20.00 uur gebeld en kreeg als antwoord dat ze het ontzettend druk hadden en dat ze zo snel.mogelijk zouden komen. Het was bijna 20.45 uur. Vindt het niet erg dat het druk is maar probeer wel een realistische tijd aan te geven hoe lang het gaat duren. Het eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
15 februari 2021

Het eten was voortreffelijk. Alles werd warm geleverd, was met zorg bereid, en we hebben genoten. Enige minpunt was de wachttijd, om 18:00 besteld. Zou om 19:30 geleverd worden, uiteindelijk was het er om 20:30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
15 februari 2021

Vooral de gyros en de bifteki is heerlijk!

j van schaik
15 februari 2021

correcte bezorging en vriendelijke bezorger!!!! en weer een lekkere warme maaltijd! ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaus
14 februari 2021

Het eten was heerlijk, we hebben het zelf afgehaald omdat we buiten het postcode bezorg gebied wonen. Alles was goed ingepakt zodat het warm bleef. Thuis heerlijk gegeten. Onze complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kees
14 februari 2021
Jan
13 februari 2021
Sandra
12 februari 2021

Eten was goed Alleen de bezorging was 45 minuten later als de afgesproken tijd.

Gio
6 februari 2021

Snel en altijd lekker eten.

M.Pastoor
3 februari 2021

Kwaliteit was prima, helaas tijd van bezorging niet ivm kleinkind was dit belangrijk!

Suzanne
3 februari 2021

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk en mooi op tijd.

Arjan
2 februari 2021

Precies op tijd, lekker en op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van schaik
1 februari 2021

Was weer erg lekker!! En heerlijk op tijd bezorgd !👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
31 januari 2021

Wij vonden allemaal de rijst echt niet lekker. Niet zoals we gewend zijn zoals bij de Griek. Dun en smaakloos. De friet was helaas behoorlijk zacht. Gyros had fijner gemogen en wat minder vet. De Souflaki was aan de droge kant. De koolsalade was behoorlijk zout. De bifteki was gelukkig wel erg lekker... Eten was helaas ook behoorlijk koud. Ook zat de door ons bestelde Dolmadakia er helemaal niet bij....

Marie
30 januari 2021

Heerlijk eten lekker warm keurig op tjjd helaas geen sausjes bij de schotel.

Rentrop
29 januari 2021

Eten mag warmer zijn bij aankomst. Evt vervoeren in warmhoudtas. Ditbis de derde keer al dat het niet echt warm is. Is jammer want de smaak is uitstekend!

Dick ten Hove
29 januari 2021

Bestelling was niet compleet. Ontbrekende deel zou nog nabezorgd worden, maar is niet ontvangen.

Netty
26 januari 2021

Alleen jammer dat vlees lauw was Alles was goed verpakt En het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
25 januari 2021

Eten is super goed. Had ietsje warmer gekund misschien. Maar verder heerlijk. Volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grace
25 januari 2021

Super lekkere gyros schotel !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
24 januari 2021

Vlees was heel droog, veel vet stukken en rijst dreef helemaal in de saus. Kwaliteit gaat erg achteruit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
24 januari 2021

Eten was lekker, alleen jammer dat het niet echt warm meer was.

Suzanne
23 januari 2021

Het eten was wel iets te laat maar het was het wachten waard. Het was weeer heerlijk

Berry
22 januari 2021

Snel bezorgd , smaak is ook héérlijk. De knoflook saus vinden wij niet lekker daarom had ik gevraagd deze om te ruilen voor tzaziki . Ook extra frietje besteld maar deze zat er niet bij helaas.

Marie
22 januari 2021
Pastoor
17 januari 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mb
16 januari 2021

Prima

Suzanne
15 januari 2021

Het eten was weer overheerlijk en mooi op tijd

Aggie
14 januari 2021

Ik heb weer lekker gegeten.

Sander
11 januari 2021

Er zat een haar in de salade van mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 januari 2021
Sanders
9 januari 2021

Super snel bezorgd echt top

Theo
8 januari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd toppie!!!!!

Rob
8 januari 2021

Zeer tevreden! De frieten waren krokant en het vlees was mals. Ook de gyros was lekker grof en knapperig.

Eric
6 januari 2021

Eten was heerlijk. Maar wel bijna koud bij aflevering. Erg jammer!

Trudy
4 januari 2021

Hij is altijd goëd. Bestelling ook snel

Monique
3 januari 2020

Op tijd geleverd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
3 januari 2020

Afgelopen zaterdag voor 2 personen een schotel besteld. Vlees was perfect gegrild en de service was top!

Suzanne
2 januari 2020

Het was weer heerlijk. En mooi op tijd.

van Bronkhorst
2 januari 2020

Alles was weer perfect behalve de gyros. Er zat totaal geen smaak aan, jammer! Nog nooit meegemaakt trouwens,normaal gesproken is de gyros heerlijk!

Esmé
1 januari 2020

Normaal is het prima, maar deze bestelling was wel heel erg afgeraffeld. Halve porties en missende producten. Rijst was 1eetlepel, pita was vergeten en dan ook nog eens bij alledrie de bestellingen. Waarschijnlijk een drukke dag, nieuwjaarsdag, maar echt een teleurstelling

Marco
1 januari 2020

Slecht bereikbaar en slechte communicatie, zodat het niet goed geleverd is.

Cobie
27 december 2020

Op tijd bezorgd zoals afgesproken. Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
26 december 2020

Uitstekende kwaliteit en correcte bezorging op de aangegeven tijd.

Hanne
22 december 2020

Het was weer heerlijk

Vdw
22 december 2020

Heerlijk eten en stipte bezorging!

Danny
21 december 2020

Eten was iets te laat ondanks dat het meer dan 2 uur van te voren besteld was. De schotel miste de rijst, ook geen pita meer wat er voorheen wel bijzat. Ook was het niet echt warm meer. Gyros wat flauw de rest van het vlees prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
20 december 2020

Het eten was lekker. Goede waar voor je geld. Zullen we beslist vaker doen.

Bianca
19 december 2020

Goed verzorgt, en heerlijk gegeten!

Linda
18 december 2020

snel bezorgd en heerlijk gegeten!!

Jansen
16 december 2020

Het eten en de bezorging was weer top zoals altijd. Tot snel weer 👍

Gert-Jan
12 december 2020

Het eten was niet warm. Smaak redelijk maar vleesgerechten vlak van smaak. Porties aan de kleine kant. Weinig frites die erg zout was. Mijn vrouw en ik hadden voldoende. Onze beide puberzonen hadden samen nog wel 1 mix grill schotel op gekund. Echt te duur voor dit geheel. Bezorging ruim half uur later dan opgegeven, terwijl 1,5 uur van tevoren te hebben besteld. Er werd vooraf wel netjes gebeld dat het n kwartiertje later werd.

Stevens ewijk
12 december 2020

Het eten was afgekoeld wat ik jammer vind omdat de kwaliteit zeer goed is . JAMMER GR FAM STEVENS EWIJK

Dewi
12 december 2020
Rentrop
12 december 2020

Zoals altijd was de smaak goed. Echter was het eten niet goed warm meer. Dit komt denk ik door bezorging op de fiets en tas aan de hand ipv een warmhoudtas/bak. Dit was helaas een minpuntje.

Loek
12 december 2020

Was weer heerlijk en ruim op tijd geleverd thanks en tot de volgende keer

Span
9 december 2020

Goed en smakelijk . Groenten heerlijk Varkenshaasje beetje te gaar.

Marleen Kessels
9 december 2020

Heerlijk, warm en snelle levering. We love greek food!

Berry
8 december 2020

Heerlijk eten en vlot bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
7 december 2020

Goed eten en vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
6 december 2020

Heerlijk gegeten! Tijd van leveren was bijna op de minuut getimed. Kortom..... zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
4 december 2020

Was echt super lkkr.Is voor herhaling vatbaar.Levering was ook top, goed service 👌🏼👌🏼

Irene
29 november 2020

Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marsha
29 november 2020

Het eten was prima, niks van te zeggen. Maar ik had om 17.30 besteld, de eerste mogelijkheid voor bezorging was 18.15. Kon ook kiezen voor zsm, dus dat gedaan maar dan ga ik er vanuit dat er uiterlijk 18.15 wel bezorgd wordt aangezien ook sowieso voor die tijd gekozen kon worden. Uiteindelijk werd mijn bestelling om 18.55 bezorgd.. De volgende keer kiezen we voor de optie Afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
29 november 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
29 november 2020

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
29 november 2020

Werd half uur te laat geleverd Wel vriendelijke jongen Vlees was droog!

Wim Cobussen
29 november 2020

Jammer dat de koerier de bestelling mee had genomen. Het vlees was daardoor afgekoeld. De hoeveelheid giros was te mager. Jammer.

Peter Geijsel
29 november 2020

Het was heel erg lekker, op afgespreken tij klaar en goed verzorgd. Tot de volgende keer !

Albert
28 november 2020

Wederom lekker en genoeg. Deze keer zaten er alleen geen broodjes bij.

Saskia
25 november 2020

Prima!

henk
25 november 2020

Zeer goede kwaliteit en ruime porties.Bezorging precies op de aangegeven tijd.

San
23 november 2020

Voor het eerst bij De Griek besteld, gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juul
22 november 2020

Heerlijk gegeten! We bestellen graag bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomassen
22 november 2020

Bestelling was niet op tijd, maar dit hebben ze netjes doorgegeven. Lekker vlees, goed gekruid, ruim voldoende. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar

Pouwels
22 november 2020

Prima service Prima eten, helaas teveel zout!

van Bronkhorst
22 november 2020

Het was heerlijk!

Jessica van Rijsbergen
21 november 2020

Lekker eten , goed warm en met zorg en op tijd bereid

Fred
18 november 2020

Jammer dat je 4 dingen bestelt voor 4 personen en krijg je maar blikje cola het eten was prima top